Avoimet pestit

Raision KilliNalleissa etsitään tällä hetkellä vapaaehtoisia erityisesti seuraaviin pesteihin. Aikaisempaa kokemusta partiosta et tarvitse, mutta voit myös olla vanhan harrastuksen pariin palaava taikka jo partiossa olevan lapsen tai nuoren huoltaja. Tarjoamme toimintaamme mukaan tulevalle uudelle aikuiselle koulutuksen ja tukea pestissä toimimiseen. Partio on siitä mukavaa, että yksin ei tarvitse harrastaa, vaan pääset mukaan aktiiviseen ja innokkaaseen lippukuntaan, jonka johtajistossa vallitsee mahtava yhteishenki ja puuhaamme myös keskenään paljon erähenkistä ohjelmaa.

Partio on myös aikuisten harrastus. Aikuiset mahdollistavat lasten ja nuorten harrastamisen, mutta sen lisäksi on tarjolla kaikkea kivaa ihan vaan aikuisten kesken. Yksi aikuinen mahdollistaa partioharrastuksen 10 lapselle. Partion mahdollistajana aikuinen voi toimia esimerkiksi ryhmänjohtajana, tukena nuoremmalle johtajalle, muonittajana retkellä tai talkooapuna Kuristenlahdella. Variaatioita tehtäviin löytyy niin paljon kuin on tekijöitäkin. Järjestämme lippukuntamme aikuisille tasaisin väliajoin myös erilaisia johtajarentoutuksia. Joskus ollaan soudettu kirkkoveneillä ja toisella kertaa ollaan oltu ravintolassa syömässä. Aikuisille järjestetään myös piirin ja Suomen Partiolaisten toimesta erilaisia tapahtumia ja kursseja. Kursseja löytyy laidasta laitaan aina nuotiokitarakurssista eri tasoisiin johtamistaitojen kursseihin.

Mikäli seuraavista pesteistä joku herättää mielenkiintosi ja haluat mukaan toimintaan, niin ota yhteyttä lippukuntamme pestijohtajaan henniina.hentula(at)partio.fi. Mikäli alla olevista pesteistä mikään ei tuntunut oikealta juuri sinulle, niin otathan yhteyttä Henniinaan, jotta voimme löytää sopivan pestin sinulle.

Sudenpentujohtaja eli akela

Sudenpentujohtaja eli akela tekee lauman toimintasuunnitelman yhdessä muiden akeloiden ja ikäkausivastaavan kanssa, johtaa laumaa kerran viikossa ja toimii esimerkkinä 7-9-vuotiaille sudenpennuille. Hän on yhteydessä lasten vanhempiin ja tiedottaa tärkeistä asioista sekä osallistuu laumanjohtajien kokoukseen noin kerran kuukaudessa. Akela osallistuu sudenpenturetkien suunnitteluun ja toteutukseen muiden akeloiden kanssa sekä kannustaa sudenpentuja osallistumaan aktiivisesti tarjottuihin tapahtumiin.

Tule tekemään kanssamme pienimpien KilliNallien partiopolun aloituksesta ikimuistoinen! Tarvitset vain innostuksen, meiltä saat kaiken muun!

Seikkailijaryhmän johtaja

Seikkailijaryhmän johtajan tehtävänä on suunnitella partio-ohjelman mukaista toimintaa 10-12-vuotiaille seikkailijoille ja johtaa vartiota viikoittaisessa toiminnassa. Ryhmänjohtaja osallistuu aktiivisesti lippukunnan ja piirin toimintaan ja innostaa myös vartiolaisensa mukaan. Hän on yhteydessä sampoon mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä huolehtii viestinnästä vartiolaisten vanhemmille sekä vartiolaisille. Vartionjohtaja huolehtii vartion omasta varainkeruusta ja varoista. Hän suunnittelee vartion retken yhdessä sammon kanssa.

Tule mukaan mahdollistamaan lapsille upeita elämyksiä! Tule tekemään kanssamme pienimpien KilliNallien partiopolun aloituksesta ikimuistoinen! Tarvitset vain innostuksen, meiltä saat kaiken muun!