Tukitoimet

Yhden tai useamman varusteen puuttuminen tai vaikea taloudellinen tilanne ei ole este partion harrastamiseen. Alta löydät tietoa, miten partion aloittamisen tai sen jatkamisen voi turvata erilaisista haasteista huolimatta.

Vapautukset jäsenmaksusta

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksen myöntää Suomen Partiolaiset- Finlands Scouter ry. Lisätietoa ja ohjeet jäsenmaksuvapautuksen hakemiseen löydät täältä.

Vapautus tai alennus yksittäisen tapahtuman maksusta

Joskus yksittäisenkin tapahtuman maksu voi tuntua liian suurelta. Tällaisissa tilanteissa lippukunnan tapahtumamaksun alennusta tai siitä vapauttamista varten voitte ottaa yhteyttä lippukuntamme rahastonhoitajaan sähköpostitse osoitteeseen karoliina.karhilahti(at)gmail.com, jolloin katsotaan tapauskohtaisesti, onko hakija oikeutettu koko maksun vapautukseen vai ainoastaan osaan siitä. Tarvittaessa pyydämme lisäselvityksiä liittyen hakijan taloudelliseen tilanteeseen.

Olettehan yhteydessä hyvissä ajoin ennen tapahtuman viimeistä ilmoittautumispäivää. Kaikki avustuspyynnöt käsitellään luottamuksellisesti lippukunnan hallituksen kesken.

Suurtapahtumat

Partiopiirin sekä Suomen Partiolaisten järjestämillä suurtapahtumilla on yleensä omat stipendijärjestelmät, joista kerrotaan tapahtumien omilla sivuilla sekä ilmoittautumisvaiheessa.

Mahdollisissa kysymyksissä tai epäselvissä asioissa voitte kuitenkin aina olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen karoliina.karhilahti(at)gmail.com.