Liity mukaan!

Meillä pääsee harrastamaan niin perheen pienimmät kuin jo vanhemmatkin partiosta kiinnostuneet! Mikäli haluat aloittaa partioharrastuksen Raision KilliNalleissa, niin jäsenhakemukseen pääset alta. Jos sinulle herää kysymyksiä tai haluat tietää toiminnastamme enemmän, niin otathan yhteyttä lippukunnanjohtajaamme Erika Näsiin, erika.nasi(at)partio.fi

Mikäli haluat kokeilla partiota ennen liittymistä, niin ota yhteyttä Erikaan erika.nasi(at)partio.fi

Ryhmien kokoontumisajat sekä kokoontumispaikkamme löydät täältä.

Partion jäsenmaksu koostuu Suomen Partiolaisten, Lounais-Suomen Partiopiirin ja Raision KilliNallien jäsenmaksuista, jotka laskutetaan yhdessä. Vuoden 2024 1-jäsenen jäsenmaksu on 71,50e (SP 34,50e, L-SP 27e ja RaKiNa 10e) ja 2-jäsenen jäsenmaksu 61,50e (SP 24,50e, L-SP 27e ja RaKiNa 10e). Raision KilliNallien osuus jäsenmaksusta kohdistetaan suurelta osin merkkikuluihin, sillä lippukuntamme suoritus- ja toimintamerkit ovat ilmaisia. Lisätietoa jäsenmaksusta ja laskutuksesta saat täältä.

Jäsenmaksun lisäksi retkistä ja leireistä peritään usein osallistumismaksu, joka on retken/leirin pituudesta riippuen 5-30 euron välillä.

Jäsenmaksuun sisältyvät jäsenedut näet täältä.

HUOM! Syksyn 2024 ilmoittautuminen (synt. 2017) alkaa Avoimissa Ovissa 13.8.2024. Ilmoittautumisia/jäsenhakemuksia ei oteta vastaan ennen sitä.