Osallistumisohjeet

Ilmoittautuminen

Partiotapahtumiin ilmoittaudutaan partion asiointipalvelusta (ellei toisin ole pyydetty). Jälki-ilmoittautuminen onnistuu tapauskohtaisesti. Täysi-ikäiset voivat käyttää omia tunnuksiaan, mutta huoltaja ilmoittaa alaikäisen PartioID -tunnuksilla.

Suomen Partiolaisten asiointipalveluun kirjaudutaan PartioID-tunnuksilla. Omia / huollettavan tietoja pääsee muokkaamaan asiointipalvelussa, kuten päivittämään yhteystietoja, tulostamaan jäsenkortin, ilmoittautumaan tapahtumiin tai tekemään jäsenhakemuksen. Ohje asiointipalvelun käyttöön löytyy täältä.

Osallistumismaksu

Kunkin tapahtuman osallistumismaksu sekä sen suorittamistapa kerrotaan tapahtuman infokirjeessä/mainoksessa.

Peruutusehdot

Tapahtumien ilmoittautumisen peruuttaminen tulee tehdä mahdollisimman ajoissa ja se tehdään aina tapahtuman johtajalle. Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutuksesta ilmoitetaan viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvien peruutusten osalta osallistumismaksu palautetaan, jos peruutus johtuu sairaudesta ja osallistuja toimittaa lääkärin / hoitajan todistuksen tapahtuman johtajalle kahden viikon kuluessa tapahtumasta. Osallistumismaksua ei palauteta, jos peruutusta ei tule lainkaan, se tulee liian myöhään tai ilmoittautuja ei löydä itselleen sijaista. Osallistumismaksua ei palauteta, jos osallistuja poistuu kesken tapahtuman.

Kuvauslupa

Kuvauslupaa kysytään Kuksassa automaattisesti kaikissa tapahtumailmoittautumisissa sekä uusilta jäseniltä liittymisvaiheessa. Pääsääntönä partiossa on, että kuvassa olevien henkilöiden nimitieto ei kulje kuvien mukana.

Raision KilliNalleissa kuvia käytetään useimmiten tapahtumamainoksissa, nettisivuillamme, lippukuntalehti Rapinoissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Kuvauslupaa voi muokata asiointipalvelussa halutessaan.