Tarpojat

Tarpojat ovat 12-15-vuotiaita partiolaisia, joiden ohjelma koostuu noin puolen vuoden mittaisista tarpoista. Kaikille pakollisia tarppoja ovat leiri, luovuus, selviytyminen ja yhteiskunta, lisätarppoina ovat minäminä ja kaupunki. Tarpojat kokoontuvat viikoittain kololle omissa n. 5-10 lapsen vartioissaan muutaman samoaja- (15-18v) tai vaeltajaikäisen (18-22v) vartionjohtajan johdolla. Vartionjohtajien tukena toimii luotsi eli tarpojavartion toiminnasta vastaava ja sitä ohjaava aikuinen partiolainen.

Viikoittaisissa kokouksissa opetellaan perustaitojen lisäksi soveltamaan käytännön taitoja laajemmin. Ikäkaudessa harjoitellaan myös johtamistaitoja sekä yleisiä toimintatapoja, kuten ryhmässä ja erilaisissa ympäristöissä toimimista. Jokainen tarppo sisältää erilaisia aktiviteetteja, joissa tarpoja opettelee uusia taitoja.

Tarpojien ikäkausivastaavana toimii Henniina Hentula / henniina.h(at)gmail.com. Olethan rohkeasti yhteydessä Henniinaan, mikäli tulee kysyttävää tai lapsesi olisi kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen!

Lippukunnassamme toimivat tarpojavartiot:

Sinihilkat (s. 2010), torstai klo 17.30-19.00
Vartionjohtajat:
Leia Kuorilehto
Jenny Anttila

Noemi Ruiz-Pigeon
Milla Lindroos

Sampo: Venla Pajari / venlapaj(at)gmail.com

Öret (s. 2009), keskiviikko klo. 18.00-19.30
Vartionjohtajat:
Anni Laine
Frida Sipi

Luotsi: Anni Laitinen / anni.laitinen(at)gmail.com

Rouskut (s. 2008), torstai klo 16.30-18.00
Vartionjohtajat:
Helmi Heltimoinen
Fanni Sipi

Luotsi: Maija Virta / maija.ilo.virta(at)gmail.com