AIKUISpartio

Tervetuloa mukaan Raision KilliNallien aikuispartiotoimintaan! Haluatko kokeilla retkeilyä luonnossa, saada uusia elämyksiä ja tietää miltä tuntuu istuskella iltanuotiolla?

Lippukunnassamme toimii yksi aikuisille tarkoitettu vartio, K30-klubi, joka on nimensä mukaisesti kaikille 30 vuotta täyttäneille lippukuntalaisille ja uusille aikuisille. Ajatuksena on järjestää aikuisille rentoa ja hauskaa toimintaa muun partiotoiminnan ohelle.

K30-klubi kokoontuu 5 kertaa vuodessa: 2 kertaa syksyllä, 2 kertaa keväällä ja lisäksi kerran vuodessa järjestetään yöretki. Toiminta on klubilaistensa näköistä, sillä jokainen osallistuja pääsee vuorollaan järjestämään oman kertansa − luvassa voi siis olla esimerkiksi melontaa, suunnistusta, teatteri-iltoja, museovierailuja, erätaitoja tai mitä vain ikinä keksitään! Tätä ei kuitenkaan tarvitse jännittää, kokeneemmat konkarit ovat apuna, ja partiotoimintaan saa rauhassa tutustua ennen omaa järjestysvuoroaan.

K30-klubiin mahtuu aina uusia jäseniä! Mikäli kiinnostuit, niin otathan yhteyttä Sanni Kankaanpäähän / sannitoivanen(at)hotmail.com

K30-Klubi
Luotsit:
Sanni Kankaanpää
Anna Alanen