Sudenpennut

Sudenpennut ovat iältään 7-9 -vuotiaita partiolaisia (1-3-luokkalaiset), joiden toimintaryhmää kutsutaan laumaksi. Lauma koostuu noin 15 lapsesta, jota johtaa laumanjohtajat eli akelat. Raision KilliNalleissa toimii tällä hetkellä kolme sudenpentulaumaa, yksi jokaista ikävuotta kohden. Laumailtoja on kerran viikossa tiistaisin klo 17.30-19.00, jolloin kokoonnutaan kololle eli partiolaisten kokoontumispaikalle Wanhaan Pappilaan (Kirkkoherrankuja 2, Raisio).

Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Laumailloissa opetellaan leikinomaisesti yhdessä toimimista ja uusia taitoja, kuten partiotaitoja ja kädentaitoja. Viikoittaisten kokousten lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan päivä- ja yöretkillä, sekä muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä ja sudenpentukilpailuissa. Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askelista – monipuolisia   aktiviteetteja tehdään sisällä ja ulkona, kololla ja retkillä!

Sudenpentujen ikäkausivastaavana toimii Karoliina Haapakoski / khaapakoski(at)hotmail.com. Olethan rohkeasti yhteydessä Karoliinaan, mikäli tulee kysyttävää tai lapsesi olisi kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen!

HUOM! Yksi sudenpentulauma on jo täynnä (toimintakaudelle 2022-2023), mutta mikäli haluat jäädä ”jonoon”, niin otathan yhteyttä Karoliinaan (yhteystiedot yllä). Paikan vapautuessa otamme tällöin yhteyttä teihin. Ekaluokkalaisiin otetaan 15 sudenpentua, tokaluokkalaisiin ja kolmasluokkalaisiin 20 sudenpentua. Lisäksi muistutamme, että myös esimerkiksi Naantalissa ja Turussa pääsee harrastamaan partiota!

Lippukunnassamme toimivat sudenpentulaumat:

Ilveksenpennut (ekaluokkalaiset, s. 2015) / LAUMA TÄYNNÄ TOISTAISEKSI (15 sudenpentua)
Akelat:
Nelli Heino / nellianniinah(at)gmail.com
Suvi Kiesi /
suviliida(at)gmail.com

Leijonanpennut (tokaluokkalaiset, s. 2014)
Akelat:
Elisa Hakkarainen / elisa.hakkarainen(at)partio.fi
Emma Johansson
Vilma Salmi

Tiikerit (kolmasluokkalaiset, s. 2013)
Akelat:
Oona Karskela / oonakarskela(at)gmail.com
Jenna Heikkilä / jennauroraa(at)gmail.com