Sudenpennut

Sudenpennut ovat iältään 7-9 -vuotiaita partiolaisia (1-3-luokkalaiset), joiden toimintaryhmää kutsutaan laumaksi. Lauma koostuu noin 15 lapsesta, jota johtaa laumanjohtajat eli akelat. Raision KilliNalleissa toimii tällä hetkellä kolme sudenpentulaumaa, yksi jokaista ikävuotta kohden. Laumailtoja on kerran viikossa tiistaisin klo 17.30-19.00, jolloin kokoonnutaan kololle eli partiolaisten kokoontumispaikalle Wanhaan Pappilaan (Kirkkoherrankuja 2, Raisio).

Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Laumailloissa opetellaan leikinomaisesti yhdessä toimimista ja uusia taitoja, kuten partiotaitoja ja kädentaitoja. Viikoittaisten kokousten lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan päivä- ja yöretkillä, sekä muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä ja sudenpentukilpailuissa. Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askelista – monipuolisia   aktiviteetteja tehdään sisällä ja ulkona, kololla ja retkillä!

Sudenpentujen ikäkausivastaavana toimii Karoliina Haapakoski / khaapakoski(at)hotmail.com. Olethan rohkeasti yhteydessä Karoliinaan, mikäli tulee kysyttävää tai lapsesi olisi kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen! HUOM! Syksyn 2024 ilmoittautuminen (synt. 2017) alkaa Avoimissa Ovissa 13.8.2024. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan ennen sitä.

HUOM! Ekaluokkalaisiin otamme 15 sudenpentua, tokaluokkalaisiin ja kolmasluokkalaisiin 20 sudenpentua. Mikäli alla lukee, että tietty lauma on täynnä, niin olettehan yhteydessä ikäkausivastaavaan, jotta voimme laittaa lapsenne ”jonoon”. Paikkoja vapautuu toisinaan pitkin toimintakautta. Lisäksi muistutamme, että myös esimerkiksi Naantalissa ja Turussa pääsee harrastamaan partiota!

Lippukunnassamme toimivat sudenpentulaumat:

Ketut (ekaluokkalaiset, s. 2016) LAUMA TÄYNNÄ!
Akelat:
Elisa Hakkarainen / elisa.hakkarainen(at)partio.fi
Sofia Ruiz-Pigeon / sofkuruiz(at)icloud.com

Ilveksenpennut (tokaluokkalaiset, s. 2015)
Akelat:
Nelli Heino / nellianniinah(at)gmail.com
Suvi Kiesi /
suviliida(at)gmail.com

Leijonanpennut (kolmasluokkalaiset, s. 2014)
Akelat:
Emma Johansson / emmakjohansson07(at)gmail.com
Vilma Salmi
/ vilma.salmi07(at)gmail.com
Aikuinen tuki:
Elisa Hakkarainen / elisa.hakkarainen(at)partio.fi