Sudenpennut

Sudenpennut ovat iältään 7-9 -vuotiaita partiolaisia (1-3-luokkalaiset), joiden toimintaryhmää kutsutaan laumaksi. Lauma koostuu noin 15 lapsesta, jota johtaa laumanjohtajat eli akelat. Raision KilliNalleissa toimii tällä hetkellä kolme sudenpentulaumaa, yksi jokaista ikävuotta kohden. Laumailtoja on kerran viikossa tiistaisin klo 17.30-19.00, jolloin kokoonnutaan kololle eli partiolaisten kokoontumispaikalle Wanhaan Pappilaan (Kirkkoherrankuja 2, Raisio).

Leikit, seikkailut ja tarinat ovat sudenpentutoiminnassa tärkeitä. Laumailloissa opetellaan leikinomaisesti yhdessä toimimista ja uusia taitoja, kuten partiotaitoja ja kädentaitoja. Viikoittaisten kokousten lisäksi sudenpennut tapaavat toisiaan päivä- ja yöretkillä, sekä muissa partiotapahtumissa kuten kesäleirillä ja sudenpentukilpailuissa. Sudenpentujen ohjelma koostuu jäljistä ja askelista – monipuolisia   aktiviteetteja tehdään sisällä ja ulkona, kololla ja retkillä!

Sudenpentujen ikäkausivastaavana toimii Elli Virtala / eamvir(at)gmail.com. Olethan rohkeasti yhteydessä Elliin, mikäli tulee kysyttävää tai lapsesi olisi kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen!

Lippukunnassamme toimivat sudenpentulaumat:

Leijonanpennut (ekaluokkalaiset)
Akelat:
Laura Koski / laura.sallinen(at)gmail.com
Julia Hård / julia.hardd(at)gmail.com

Tiikerit (tokaluokkalaiset)
Akelat:
Oona Karskela / oonakarskela(at)gmail.com
Jenna Heikkilä / jennauroraa(at)gmail.com

Delfiinit (kolmasluokkalaiset)
Akelat:
Katri Koskelin / koskelinkatri(at)gmail.com
Essi Laitinen / essi.laitinen(at)gmail.com
Emmiina Parsama / emmiina.parsama(at)gmail.com