Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10-12-vuotiaita partiolaisia, joiden partio-ohjelma koostuu ilmansuunnista. Ohjelma alkaa Tervetuloa-vaiheella, jonka aikana tutustutaan omaan seikkailijajoukkueeseen ja partioon. Tervetuloa-vaiheen jälkeen siirrytään tekemään pääilmansuuntia: pohjoista, etelää, itää ja länttä. Seikkailijat kokoontuvat viikoittain kololle omissa n. 10 lapsen vartioissaan muutaman samoajaikäisen (15-18v) tai vaeltajaikäisen vartionjohtajan johdolla. Vartionjohtajien apuna toimii sampo eli vaeltaja tai aikuinen, joka huolehtii vartioiden toimimisesta ja vastaa sen toiminnasta.

Viikoittaisissa kokouksissa opetellaan yhdessä partion perustaitoja ja retkeilytaitoja, kuten ensiapua, rakentelua, nuotion sytyttämistä, suunnistusta, retkikeittimen ja puukon käyttöä sekä retkiruoan valmistamista. Lisäksi kerroilla askarrellaan ja tehdään erilaisia kädentaitoja.

Seikkailijoiden ikäkausivastaavana toimii Lilli Penttilä / lilli.penttila(at)hotmail.com. Olethan rohkeasti yhteydessä Lilliin, mikäli tulee kysyttävää tai lapsesi olisi kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen!

Lippukunnassamme toimivat seikkailijavartiot:

Hiiret (s. 2012), keskiviikko klo 18.00-19.30
Vartionjohtajat:
Emmiina Parsama
Julia Hård
Jenna Heikkilä

Sampo: Lilli Penttilä / lilli.penttila(at)hotmail.com

WooDoo (s. 2011), torstai klo 17.00-18.30
Vartionjohtajat:
Kerttu Ojasalo
Aurora Koskensalo

Sampo: Erika Näsi / erika.nasi(at)partio.fi

S

Kuva: Teemu Korhonen